Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Αkanthus: Η διασκέδαση στα ύψη και φέτος στην παραλιακή...

 

Για άλλη μια χρονιά το καλοκαίρι στην Αθήνα αναμένεται να είναι πολύ "καυτό"... και συγκεκριμένα στην παραλιακή οδό θα επικρατήσουν ξέφρενες μέρες και νύχτες στο γνωστό πλέον παραλιακό beach & night club το Αkanthus...

 

 

Το γνωστό club φέτος το καλοκαίρι θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά σε ένα μαγευτικό χώρο με θέα τη θάλασσα στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος του Αλίμου, στην Ακτή του Ηλίου. Για άλλη μία χρονιά αναμένεται να αποτελέσει πόλο ελξης κάθε Τετάρτη με το RnB party Sex Me Up όπως την προηγούμενη χρονιά που γινόταν το αδιαχώρητο. 

 Κάθε Σάββατο θα φιλοξενήσει mainstream βραδιές όπου αναμένεται να κατακλιστεί από κόσμο κάθε ηλικίας, είτε στο bar είτε στο εστιατόριο του μαγαζιού. 

 Κάθε Τετάρτη σειρά παίρνει το πιο γνωστό RnB party των τελευταίων ετών το Sex Me Up, που διοργανώνει ο δαιμόνιος Jeff! Το team του, μαζί με τους maitr του Akanthus μας υπόσχονται ξεχωριστές βραδιές με πολλά happenings και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Οι εκλεπτυσμένες μουσικές επιλογές από την πληθώρα των DJ's του πάρτυ, οι εκρηκτικές παρουσίες, οι εντυπωσιακές χορεύτριες και ο υπέροχος χώρος θα προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις στο κοινό. 

 Μία ακόμα έκπληξη που μας επιφύλαξε για φέτος το Akanthus Summer Club είναι ο Ηλίας Βρεττός, που θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη προκαλώντας το γνωστό πανικό που μόνο αυτός ξέρει. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το προηγούμενο καλοκαίρι σε μαγαζί της Γλυφάδας, για το 2016 επέλεξε να κάνει το μεγάλο βήμα σε ένα χώρο δίπλα στη θάλασσα, που έχει αναγνωριστεί από το κοινό ως το καλύτερο μαγαζί των τελευταίων ετών. Το χειμώνα ο Ηλίας Βρεττός βρέθηκε στο Apotheke Live Clubbing, ενώ έδωσε συνέχεια στις εμφανίσεις του στο Camorra στο Κολωνάκι. Τα τελευταία χρόνια σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του και όπου βρεθεί ξεσηκώνει το κοινό με τις επιτυχίες του. 

 Το επόμενο πάρτυ που θα φιλοξενηθεί κάθε Παρασκευή, θα είναι το επίσης γνωστό Suxu Muxu που με τα ελληνικά του τραγούδια δίνει ξεχωριστό τόνο στις βραδιές του κόσμου που το επιλέγει για τη διασκέδασή του. Μετά τη χειμερινή επιτυχία κατεβαίνει και αυτό το πάρτυ νότια στο Akanthus, στο μαγαζί με το καλύτερο summer mood. 

 Κάθε Κυριακή το ελληνικό στοιχείο θα επικρατεί αφού το party Greek Royale θα πρωτοστατεί στη διασκέδαση της παραλιακής και με τα εκπληκτικά Dj Set από το Γιάννη Λαχανό οι βραδιές θα μας μείνουν αξέχαστες. 

 Η διασκέδαση στο χώρο του clubbing έχει αποκτήσει άλλο νόημα από τη στιγμή που το Ακάνθους μπήκε στη ζωή μας! Όσοι γνωρίζουν πως να διασκεδάζουν και για αυτό το καλοκαίρι ξέρουν τι να επιλέξουν Akanthus club 2016!

 

 

 

Fashion Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)