Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Ο οίκος Dior λανσάρει την πρώτη του συλλογή με είδη σπιτιού...

 

O γαλλικός οίκος Dior διακρίνεται για την κομψότητα και την αριστοκρατική του γραμμή. Το στιλ που αποπνέουν οι συλλογές του πάντα ξεχωρίζει. Τώρα όμως θα έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε το γαλλικό στιλ του οίκου Dior και στο σπίτι μας, αφού έρχεται η νεα chic συλλογή του σε είδη σπιτιού...

 

 

 
Για τον Christian Dior,άλλωστε, το σπίτι, ήταν πάντα ένα μέρος που άφηνε ένα κομμάτι της καρδιάς του, άλλωστε, όπως συνήθιζε να λέει: «Ζώντας σε ένα σπίτι που δεν αντικατοπτρίζει το ποιος είσαι, είναι σαν να φοράς τα ρούχα κάποιου άλλου».
 
 
 
 Όταν δεν ασχολιόταν με την υψηλή ραπτική ασχολιόταν με την διακόσμηση του σπιτιού του και τον κήπο του καθώς έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα φυτά. Τώρα ο διάσημος οίκος σε συνεργασία με 11 σχεδιαστές λάνσαρε μια νέα σειρά με είδη σπιτιού.
 
 
Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από την αγάπη του Dior για τα λουλούδια αλλά και την υψηλή αισθητική του. Παρακάτω θα δείτε μερικά από είδη σπιτιού του διάσημου brand, που κοσμούν τον ιστορικό οίκο του Christian Dior.
 
 
Christian Dior: Νέα συλλογή με είδη σπιτιού και διακόσμησης!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι φέτος, μόλις τον προηγούμενο μήνα το τελευταίο σπίτι του Christian Dior στην Νότια Γαλλία έγινε μουσείο... η λατρεία του για το σπίτι και την διακόσμηση αναδεικνύει το γούστο και την δικαίως νέα συλλογή του οίκου σε είδη σπιτιού...
 
 

 

Δέκα χιλιάδες τριανταφυλλιές στολίζουν το τελευταίο σπίτι του Christian Dior που βρίσκεται στην Grasse της Νότιας Γαλλίας, την «πατρίδα των αρωμάτων».

 

 

 

Ο λόγος για το επιβλητικό  που μετατράπηκε σε μουσειακό χώρο αφιερωμένο στο μεγάλο δημιουργό, ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά το Μάιο του 2016, ακριβώς 65 χρόνια μετά την αγορά του από τον Dior.

 

DIOR ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ CHATEAU

 

Μάλιστα, ο Οίκος Dior, ακολουθώντας τις επιθυμίες και το όραμα του δημιουργού, προχώρησε σε εκτενή έργα ανακαίνισης αποκαθιστώντας πλήρως το οίκημα, τη διακόσμησή του καθώς και τους εξωτερικούς χώρους, όπου μεταφυτεύτηκαν 10.000 τριανταφυλλιές May Rose, αμπέλια, ελιές και οι αγαπημένες αμυγδαλιές του Dior.

 

 

Χάρη στις εργασίες, ο Οίκος Dior ζωντανεύει και πάλι το όνειρο της «θερινής έπαυλης των λουλουδιών», της μεγαλύτερης πηγής έμπνευσης για το δημιουργό-αρωματοποιό Christian Dior. Άλλωστε το Château de La Colle Noire δεν ήταν απλά μια θερινή κατοικία, αλλά μία τεράστια γεωργική περιοχή στην οποία ο ίδιος ο δημιουργός καλλιεργούσε αρωματικά τριαντάφυλλα, αμπέλια και γιασεμί. «Η Miss Dior γεννήθηκε από αυτές τις βραδιές της Προβηγκίας, τις ζωντανές με τις πυγολαμπίδες, όπου το νεαρό γιασεμί συζητά με τη μελωδία της νύχτας και της γης», είχε πει ο ίδιος ο Dior για το Château.

 

 

Fashion Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)