Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Nail secrets: 3 tips για μακριά νύχια...

 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο και θηλυκό από τέλεια μακριά νύχια σε ένα καλοσχηματισμένο μανικιούρ. Όμως, δυστυχώς, το να μακρύνουν και πόσο μάλλον να διατηρηθούν μακριά τα νύχια είναι λίγο δύσκολο. Σπάνε εύκολα και δύσκολα μετά ξανά μακραίνουν. Ωστόσο υπάρχουν κάποια special tips που βοηθούν αποτελεσματικά στο να δείτε τα νύχια σας να μακραίνουν και να πετυχαίνετε το απόλυτο φυσικό και sexy μανικιούρ.

Αποτέλεσμα εικόνας για μακρυα νυχια

Αποτέλεσμα εικόνας για μακρυα νυχια

 

1. Σταματήστε το σπάσιμο. Πως; Απλά με μια εύκολη σπιτική συνταγή.Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Αναμείξτε τα και μουλιάστε τα χέρια σας μέσα σε αυτό. Έπειτα βγάλτε τα και φορέστε ειδικά γάντια αφήνοντάς τα για αρκετή ώρα στα χέρια σας. Για καλύτερο αποτέλεσμα κοιμηθείτε φορώντας τα γάντια και  ξεπλύντε τα το πρωί. Επαναλάβετε την διαδικασία 2 φορές την εβδομάδα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σπασιμο νυχια

Αποτέλεσμα εικόνας για νυχιασπασιμο

 

 

 

2. Κάντε δουλειές και κρατήστε γενικά τα χέρια σας σε κίνηση. Ναι, ναι καλά ακούσατε! Αν πληκρολογείς, μαγειρεύεις, παίζεις κάποιο μουσικό όργανο αυτό βοηθάει πολύ τα νύχια σου να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για πληκτρολογω

Αποτέλεσμα εικόνας για μαγειρευω

 

 

3. Δώστε σχήμα. Το να δίνεις συχνά σχήμα στα νύχια σου με την λίμα σου είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς. Αυτό τα δυναμώνει και τους δίνει ώθηση να μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για σχημα νυχια λιμα

Αποτέλεσμα εικόνας για  σχημα νυχια λιμα

 

 

Beauty Editor: Δήμητρα Καραμπά 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)