Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Τα sexy μάτια της Jenifer Lopez αποκαλύπτουν το μυστικό τους...

 

Ένα από τα πιο θηλυκά και εντυπωσιακά μακιγιάζ είναι αυτό της εκρηκτικής Jenifer Lopez... Η Λατίνα τραγουδίστρια έχει κάνει σχολή με το μακιγιάζ της και πολλές γυναίκες θέλουν να κάνουν το make up της σε όλο το κόσμο. Το τελευταίο της μακιγιάζ, που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, αποδεικνύει πως έχει βρει το μυστικό για λαμπερά ξεκούραστα μάτια.

 

Η Jennifer Lopez στις περισσότερες από τις τελευταίες της εμφανίσεις κάνει ένα τρικ που δίνει απίστευτη λάμψη στο βλέμμα και το κάνει να μοιάζει πολύ ξεκούραστο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η τραγουδίστρια βάζει μπεζ μολύβι μέσα στο μάτι ενώ περνάει μια λαμπερή φυσική σκιά στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων βάζοντας ελάχιστη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες.
 
 
 
 
 
 
 
Φυσικά δεν παραλείπει να βάψει πολύ έντονα τις πάνω βλεφαρίδες και να παίξει με τις σκιές και το μολύβι στο «καπάκι» του ματιού. Εκτός λοιπόν από το εφέ ξεκούρασης, που σου χαρίζει το μπεζ μολύβι και η λαμπερή σκιά στο κάτω μέρος του ματιού, αυτό το μακιγιάζ δεν λιώνει και δεν κινδυνεύει να αποκτήσει μουτζούρες με το πέρασμα της ώρας.
 
 
 
 

 

 

Fashion Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)