Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Ανακαλύψαμε το μυστικό των σαρκώδη χειλιών της Angelina Jolie

 

Πρόκειται για μια από τις πιο sexy γυναίκες που κάθε της βήμα γίνεται αισθητό. Μιλάμε για την Angelina Jolie, η οποία έχει καταφέρει να αποκτήσει έξι παιδιά με τον σύντροφό της Brad Pitt, θεωρείται μία από τις πιο πολυσυζήτημένες γυναίκες του πλανήτη. 

 

 

Το στιλ της πάντα απασχολεί, ενώ η ομορφιά της και κυρίως τα μυστικά της ομορφιάς της δεν μένουν απαρατήρητα. Ανακαλύψαμε τη χρησιμοποιεί για την ενυδάτωση των σαρκώδη χειλιών της, τα οποία χιλιάδες κοπέλες επιθυμούν να αποκτήσουν απευθυνόμενες στον πλαστικό χειρούργο...

 

Για την περιποίηση, λοιπόν, των χειλιών της, χρησιμοποιεί το Menthe Shea Terra της Orange, Lip Butter Shea, το οποίο κοστίζει μόλις 4 δολάρια.Το εν λόγο βάλσαμο χειλιών, μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ποικιλία ασυνήθιστων συστατικών, συμπεριλαμβανομένων του κεριού από την Ουγκάντα, του παρθένου λαδιού κρέμας καρύδας από την Αφρική, την πατάτα από τη Ναμίμπια, τα άνθη χαμομηλιού και τα άγρια δαμάσκηνα.Της αρέσει διότι τη βοηθά, εκτός από την ενυδάτωση των πλούσιων χειλιών της, στο να διατηρεί δροσερή την αναπνοή της. Εξάλλου η ίδια σιχαίνεται να μασά τσίχλα.

 

Fashion Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)