Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Plopping: Η τέλεια μέθοδος για υπέροχες μπούκλες... Κύριο

 

Συνήθως όταν θέλουμε να πετύχουμε αέρινες και ρομαντικές μπούκλες στα μαλλιά μας καταφεύγουμε στο ειδικό μηχάνημα για μπούκλες ή στα ρόλει. Τώρα τελευταία, όμως, μια γνωστή τεχνική λανσάρεται πολύ από το εξωτερικό, με κάποιες παραλλαγές που κάνει την διαφορά. Αναφερόμαστε στην τεχνική του plopping.

Αποτέλεσμα εικόνας για plopping

 

Είναι γνωστή σχεδόν σε όλες μας η χρήση της πετσέτας για να πετύχουμε τέλειες μπούκλες στα μαλλιά. Ο λόγος της επιτυχίας της συγκεκριμένης τεχνικής ωφείλεται στο γεγονός ότι σχηματίζονται υπέροχες, καλοσχηματισμένες μπούκλες χωρίς ίχνος θερμότητας.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για plopping

 

Πώς γίνεται: Απλώνεις την πετσέτα σε μια επιφάνεια όπου τυλίγεις μέσα τα νωπά μαλλιά σου, στριφογυρίζοντας τις δύο άκρες της πετσέτας. Τα μαλλιά στεγνώνουν μέσα στην πετσέτα και μόλις βγάλεις την πετσέτα έχουν σχηματιστεί λείες μπούκλες χωρίς ίχνος φριζαρίσματος.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για plopping

Αποτέλεσμα εικόνας για plopping

 

 

Ωστόσο για τις πιο απαιτητικές, υπάρχει και ειδική πετσέτα για μπούκλες που ονομάζεται, Curl Tower, από την εταιρεία, Bouclème. H συγκεκριμένη πετσέτα είναι φτιαγμένη από ειδικό βαμβάκι, bamboo και ελαστίνη απορροφώντας το επιπλέον νερό σχηματίζοντας τις πιο εύκολες και όμορφες μπούκλες...

Αποτέλεσμα εικόνας για plopping curly tower

Αποτέλεσμα εικόνας για plopping

 

 

Beauty Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)