Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Feng Shui & Μαλλιά. Τι σχέση έχουν?

 

Είναι γνωστό το Feng Shui και η επίδραση που έχει στην ψυχολογία και γενικά στον χαρακτήρα. Για εσάς που είστε λάτρεις της συγκεκριμένης κουλτούρας... τώρα υπάρχει και η επίδραση του Feng Shui στην beauty πλευρά σας και συγκεκριμένα στα μαλλιά σας...

 

 

Σύμφωνα με τις διδασκαλίες των εμπειρογνωμόνων του Φένγκ Σούι για τα μαλλιά, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα παρακάτω:

1. Εάν έχεις ένα πολύ λεπτό πρόσωπο με πολύ πυκνά μαλλιά μπορεί να είσαι πιο επιρρεπής στο να εμφανίσεις μια πολυποίκιλη σεξουαλική ζωή, ακόμα και όταν αυτό δεν είναι κατ' ανάγκην κάτι που θέλεις ή προτιμάς.

2. Αν πάλι έχεις σκληρά και πυκνά μαλλιά αλλά με πολύ όμορφο χρώμα και λάμψη, τότε η επιτυχία μπορεί να σου έρθει πιο γρήγορα και εύκολα.

3. Εάν είσαι ένα μεγαλόσωμο ή βαρύ άτομο με λεπτή τρίχα, θεωρείσαι ότι δεν έχεις πολύ κουράγιο να αγωνιστείς για την επιτυχία. Η θεωρία αυτή δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι επιτυχημένος, αλλά μπορεί να σου λείπει το θάρρος με κάποιο τρόπο.

4. Η ποιότητα της τρίχας βρίσκεται σε σχέση με την ποιότητα του δέρματος. Όσο πιο λεπτά είναι τα μαλλιά, τόσο μαλακότερο το δέρμα θα πρέπει να είναι. Όσο πιο τραχύ είναι το δέρμα, τόσο πιο σκληρή η τρίχα.

 

 

Feng Shui - Κοντά μαλλιά

Οι εμπειρογνώμονες του Φένγκ Σούι σου δίνουν επίσης κάποιες σαφείς ενδείξεις σχετικά με το μήκος των μαλλιών σου, όπως όταν επιλέγεις τα κομμένα κοντά. Εάν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσουν να κουρεύουν τα μαλλιά τους κοντά, θεωρείσαι ότι είσαι πολύ ανεξάρτητος, ανοιχτόκαρδος και αυτάρκης. Ωστόσο, πιστεύεται ότι έχεις στερηθεί την αγάπη και την στοργή από τους γονείς σου, και γι' αυτό το λόγο αργότερα στη ζωή σου μπορεί να λαχταράς ιδιαίτερη προσοχή και αγάπη. Όταν τα κοντά μαλλιά σου έχουν υποστεί χημικά ή περμανάντ, πιστεύεται ότι έχεις την τάση να είσαι ανασφαλής και σε θέματα καρδιάς να ενεργείς συντηρητικά.

 

 

Feng Shui - Μεσαίου μήκους μαλλιά

Εάν ανήκεις στους ανθρώπους που τα μαλλιά σου φτάνουν στους ώμους, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να γυρίζουν προς τα μέσα στα άκρα, μπορεί να τείνεις να έχεις μια κομψή εμφάνιση. Ωστόσο, πιστεύεται ότι νοιάζεσαι κυρίως για την εμφάνισή σου, συχνά αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι δύσκολο να συνεργαστείς στις σχέσεις σου.

 

 

Feng Shui - Μακριά ή και πολύ μακριά μαλλιά

Όταν επιλέγεις να αφήσεις τα μαλλιά σου πολύ μακριά και μάλιστα φυσικά κυματιστά, έχεις την τάση να αγαπάς μια πολυτελή ζωή. Προκειμένου να ζήσεις μια τέτοια ζωή είσαι μερικές φορές πρόθυμος να μη δώσεις σημασία σε βαθύτερες μελέτες ή νοήματα. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να τείνεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τις λεπτομέρειες παρά για τη μεγάλη εικόνα. Όταν τα μαλλιά σου είναι πολύ μακριά, φυσικά ίσια, αλλά όχι δεμένα πίσω ή πάνω, παρουσιάζεσαι σαν άτομο που νοιάζεται τους άλλους, έχεις καλή θέληση και φαίνεσαι μάλιστα πολύ έξυπνος. Γενικά οι μελετητές του σώματος μέσα από το Φένγκ Σούι, πιστεύουν ότι έλκεσαι από τα πράγματα και τις καταστάσεις που περιέχουν ομορφιά και έρωτα.

 

 

Feng Shui - Μαλλιά μαζεμένα, ράστα ή κοτσίδα

Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά ή εξαιρετικά μακριά και πλεγμένα σε κοτσίδα ή ράστα, θεωρείται ότι είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση, χρήσιμος και ευφυής. Επίσης, είναι συχνό να ενδιαφέρεσαι για πιο πνευματικά θέματα και λιγότερο για μια ενεργή κοινωνική ζωή. Εάν πάλι τα μακριά μαλλιά σου συνηθίζεις να τα μαζεύεις στην κορυφή του κεφαλιού, θεωρείται ότι έχεις πολύ καλή γεύση/στυλ/οπτική. Επίσης, ότι ναι μεν είσαι κομψός, αλλά ενδεχομένως να γίνεσαι αλαζονικός κατά καιρούς.

 

 

Τώρα, εάν τα μαλλιά σου τα χτενίζεις πίσω και σπάνια τα αφήνεις κάτω, πιστεύεται ότι είσαι μυστικοπαθής σχετικά με τα πραγματικά σου συναισθήματα, τα οποία σπάνια φανερώνεις. Παρ' όλο που δεν μπορείς να δείξεις πως αισθάνεσαι, κατέχεις έναν ευγενικό χαρακτήρα, που έχει πολύ συμπόνια και κατανόηση στα παιδιά.

Συντάκτρια: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)