Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Οδηγός για σωστή χρήση hairspray

 

Η τεράστια ποικιλία προϊόντων hairstyle που υπόσχονται να κρατήσουν τα μαλλιά μας υγιή και με στυλ δυσκολεύει πολλές από μας στο να πάρουμε την τελική απόφαση. Γεμίζουμε το ράφι μας  με μπουκάλια και μπουκαλάκια τα οποία συνήθως δεν χρησιμοποιούμε με το σωστό τρόπο. Ο οδηγός σωστής  χρήσης των hairspray θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε  πλήρως τις δυνατότητες  αυτών των προϊόντων για υπέροχα μαλλιά!

 

 

mia fusiki lak gia ta mallia me zaxari axni 2502537

 

Πώς ψεκάζουμε ενάντια στο φριζάρισμα των μαλλιών

Εδώ το μεγάλο σφάλμα που κάνουμε οι περισσότερες είναι πως εφαρμόζουμε τη λακ σε δεμένα μαλλιά, πιστεύοντας ότι έτσι επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο σωστός τρόπος είναι να ψεκάσουμε με λακ τη νάιλον βούρτσα μας και με αυτήν να χτενίσουμε τα μαλλιά μας και να τα δέσουμε σε μία αλογοουρά. Μόνο έτσι θα πετύχουμε ένα πραγματικά φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ατίθασες τρίχες και χωρίς υπερβολικά στυλιζαρισμένο αποτέλεσμα.

Πώς ψεκάζουμε  όταν θέλουμε όγκο

Η πιο δημοφιλής χρήση της λακ τη δεκαετία του ’90 ήταν για να προσθέτουμε όγκο στα μαλλιά μας που θα διαρκούσε όλη μέρα. Τότε εφάρμοζαν τη λακ σε μεγάλες ποσότητες μετά το χτένισμα. Ωστόσο, ο τρόπος αυτός θεωρείται πλέον ξεπερασμένος.
Ο σωστός τρόπος βασίζεται στις εξελιγμένες συνθέσεις των σύγχρονων προϊόντων και απαιτεί την αντίθετη διαδικασία. Αφού βουρτσίσουμε τα μαλλιά μας ανάποδα τα ψεκάζουμε από απόσταση  και περιμένουμε λίγα δευτερόλεπτα να στεγνώσει η λακ. Αυτός ο τρόπος  χρήσης  προσφέρει τον επιθυμητικό όγκο πριν προχωρήσουμε στο χτένισμά μας.

 

hairspray mane addicts

 

Πώς ψεκάζουμε τα προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα

Αν δεν διανοείστε το φυσικό στέγνωμα των μαλλιών ή έχετε εξάρτηση από τα σίδερα μαλλιών θα πρέπει να εντάξετε στην ρουτίνα ομορφιάς των μαλλιών και ένα εξειδικευμένο σπρέι προστασίας από τη θερμότητα. Το σπρέι αυτό θα πρέπει να εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά για να μπορέσει να διαπεράσει το εξωτερικό περίβλημα της τρίχας πριν προχωρήσετε στο hairstyling. Έτσι όχι μόνο θα τα προστατεύσετε από τη θερμότητα αλλά και θα τους δώσετε επιπλέον λάμψη.

Πώς ψεκάζουμε για να τονίσουμε τις φυσικές μπούκλες

Στην περίπτωση που η φύση μας έχει χαρίσει τους πολυπόθητους κυματισμούς ή  μπούκλες, η καλύτερη επιλογή είναι το gel σε μορφή σπρέι αντί της λακ. Εφαρμόζουμε σε νωπά μαλλιά ψεκάζοντας περίπου 8 φορές από απόσταση. Έτσι  θα κερδίσουμε ολοήμερη διάρκεια τονισμένων κυματισμών στα μαλλιά μας,  χωρίς παρατράγουδα ανεπιθύμητου φριζαρίσματος.

 

 

Γράφει η Σοφία Κωνσταντινέα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)