Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Πως να διατηρηθείς fit και στις καλοκαιρινές διακοπές...

 
Θέλεις να διατηρήσεις την σιλουέτα σου και στις καλοκαιρινές διακοπές... το ξέρω, λίγο τα μπάνια, λίγο τα παγωτά και τα απολαυστικά σνακς σου ανοίγουν την όρεξη και δύσκολα μπορείς να κρατηθείς...
 
 
 

Όμως η γυμναστική πάντα φτιάχνει τη διάθεση και είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνιέται όταν βρίσκεσαι εκτός καθημερινότητας. Δες τι μπορείς να κάνεις στις διακοπές σου για να κρατηθείς fit μέχρι να επιστρέψεις. 

 

 

Πήγαινε μια πρωινή βόλτα 

Μόλις φτάσεις στο ξενοδοχείο σου, φόρα τα αθλητικά σου και κάνε μια βόλτα στην πόλη. Έτσι θα την ανακαλύψεις καλύτερα και θα δεις γειτονιές που δεν θα έβλεπες διαφορετικά. 

 

 

 

Γυμνάσου στην πισίνα 

Είτε το ξενοδοχείο σου έχει πισίνα είτε βρίσκεται κοντά στη θάλασσα μπορείς και να απολαύσεις το μπάνιο σου και να κάνεις μερικές ασκήσεις κάτω από το νερό. Κάνε πηδηματάκια με τα γόνατα ψηλά, τρέξε, κούνα τα χέρια σου μέσα στο νερό ή απλά κολύμπα.

 

 

 

 

Νοίκιασε ένα ποδήλατο 

Όταν εξερευνάς ένα καινούργιο μέρος, οι ξεναγήσεις είναι πολύ όμορφες. Αντί, όμως, να κάνεις την ξενάγησή σου με το αυτοκίνητο, μπορείς να ενοικιάσεις ένα ποδήλατο και να την κάνεις με αυτό. Έτσι, και θα απολαμβάνεις καλύτερα τη θέα και θα γυμναστείς. 

 

 

 

Πήγαινε στο γυμναστήριο

Δες αν μπορείς να βρεις κάποιο γυμναστήριο κοντά στο ξενοδοχείο σου και δοκίμασε να πας με την ημέρα για μια 30λεπτη προπόνηση. Ειδικά αν βρίσκεσαι στο εξωτερικό θα νιώσεις ότι γίνεσαι ένα με τους κατοίκους της πόλης. 

 

 

 

Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)