Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Τι προτείνουν άραγε οι ειδικοί για άφθονη ευεξία... Φραπέ!!!

 

Όταν αναφερόμαστε στην Ελλάδα υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία που μας έρχονται στο μυαλό μας αμέσως είτε μεγάλα, είτε μικρά βγαλμένα μέσα από την καθημερινότητα του έλληνα.

 

 

Ένα από αυτά είναι η ξεγνοιασιά της απόλαυσης ενός παγωμένου φραπέ... ναι, ναι, αυτός ο καφές είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του έλληνα. Το ξέρατε όμως ότι ο συγκεκριμένος καφές χαρίζει και άφθονη ευεξία... Αυτό αποδεικνύει τουλάχιστον μία πρόσφατη έρευνα...

 

 

Μία πρόσφατη, λοιόν, έρευνα, και μάλιστα στον ελληνικό πληθυσμό, κατέρριψε ολοκληρωτικά το μύθο ότι ο φραπέ είναι «βαρύς» καφές για το στομάχι. Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έδειξε ότι η κατανάλωση φραπέ δεν συνδέεται με κανένα δυσάρεστο συναίσθημα για το στομάχι ή άλλες ψυχολογικές παραμέτρους. Έτσι, φαίνεται ότι σε υγιή άτομα ο φραπέ δεν προκαλεί δυσάρεστα γαστρεντερικά συμπτώματα.

 

 

Η προστατευτική δράση του φραπέ οφείλεται κατά κύριο λόγο στα αντιοξειδωτικά που περιέχει. Οι πολυφαινόλες είναι τα κύρια αντιοξειδωτικά του καφέ. 

 

 

Επομένως πιείτε άφοβα το φραπεδάκι σας και αυτό το καλοκαίρι πλάι στο κύμα με συντροφιά το ηλιοβασίλεμα και άφθονη ευεξία!!!

 

 

 

 

 

Fashion Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)