Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Οι πιο μοντέρνες εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ...

 

Το γαλλικό παραμένει η τέλεια κλασική επιλογή για το μανικιούρ μας. Όμως τώρα κυκλοφορούν και πολλές πιο μοντέρνες εκδοχές του για όσες δεν μπορούν να το αποχωριστούν αλλά θέλουν να είναι μοντέρνες και trendy...

 

 
1.Χρωματιστές άκρες
 
Διακριτική βάση, μπεζ ή καθόλου, και χρωματιστές άκρες και μάλιστα διαφορετική σε κάθε νύχι! Επιλέξτε παστέλ, που εκτός από so girlie είναι και η πιο Hot τάση!
 

 
 
 
 

 
 2. Δύο χρώματα
Παίξτε με 2 χρώματα της επιλογής σας που φυσικά ταιριάζουν μεταξύ τους! Ξεφύγετε από τα κλασσικά μπεζ και λευκό και επιλέξτε πιο έντονα χρώματα! Μπορείτε ακόμα να βάλετε και διαφορετικά βάση σε κάθε χέρι.
Πως? Την γραμμή στην άκρη που χρησιμοποιήσατε στο ένα χέρι βάλτε την στο άλλο για βάση, και για γραμμή στην άκρη την βάση του πρώτου! 
 

 

 
 
 
 
 
3.Το σκούρο
 
Διαφανές, μπεζ ή λευκή βάση με μαύρες άκρες, ή ματ μαύρη βάση με μαύρες γυαλιστερές άκρες

 

 

 
 
4. Μεταλλικά
 
Ματ βάση με γυαλιστερές άκρες. Επιλέξτε καλύτερα 2 χρώματα που θα είναι κοντά σε απόχρωση. Είναι ήδη υπερβολή το μεταλλικό, μην το κάνετε περισσότερο "φλύαρο" με έντονη 2χρωμία!
Αγαπώ το γκρι με τις ασημί άκρες! Πολύ κομψό και διαφορετικό.
 
 
 
 

 



5.Το ανάποδο
 
Αντί να βάλετε άλλο χρώμα στην άκρη του νυχιού σας, βάλτε το μπροστά εκεί που ξεκινάει το νύχι!
Λίγο πιο δύσκολο από το κλασσικό γαλλικό, αλλά γι αυτό υπάρχουν τα ειδικά αυτοκολλητάκια που βρίσκουμε σε μεγάλα καταστήματα καλλυντικών!
 

 
 
 
 
 


ExtraTip:

Εάν δεν έχετε αυτοκόλλητα ή δεν βρίσκετε ή ακόμα βαριέστε να πάρετε και θέλετε να δημιουργήστε κάποιο από τα παραπάνω ή κάποιο εμπνευσμένο από τα παραπάνω, δεν έχετε παρά να κάνετε αυτό που έκανα εγώ παλιά, όταν δεν μπορούσα να κάνω χωρίς αυτοκόλλητο την γραμμή μπροστά.
Χρησιμοποιήστε μονωτική ταινία!
Κόψτε την όσο οβάλ θέλετε, κολλήστε την σε κάθε νύχι και όταν το βάψετε και στεγνώσει καλά, αφαιρέστε τη! 
Δεν αφήνει καθόλου κόλλα, είναι σταθερή, αφαιρείται πανεύκολα και η ποσότητα είναι πολύ μεγάλη για άπειρα μανικιούρ!
Μην ξεχνάτε ότι όσο κοντά κι αν είναι τα νύχια σας μπορείτε να κάνετε γαλλικό μανικιούρ. Αλλά.. Φροντίστε η γραμμή στις άκρες να είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτή! Όσο περιποιημένα και αν είναι τα νύχια, όταν είναι πολύ κοντά και οι άκρες πολύ χοντρές, εκτός από αντιαισθητικό δείχνει και ψεύτικο!


 

Fashion Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)