Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Γλυπτό από μάρμαρο στα νύχια σας, με marble nails από την Κατερίνα Αντάρτη

 

Αυτή την εβδομάδα η Κατερίνα Αντάρτη μας προτείνει ένα πολύ μοντέρνο nail art, το λεγόμενο marble nails ή αλλιώς εφέ μαρμάρου. Λέγεται λοιπόν marble technic διότι πολύ απλά θυμίζει τα νερά που κάνει το μάρμαρο...

 

 

Η Κατερίνα εφαρμόζει την συγκεκριμένη τεχνική σε ημιμόνιμο μανικιούρ και χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι με αλκοόλ δημιουργεί εφέ μαρμάρου, παίζοντας με τα χρώματα και ταμπονάροντάς τα... ενώ στο τέλος τραβώντας μαύρες λεπτές γραμμές στο περίγραμμα του νυχιού δημουργεί ένα υπέροχο διακοσμητικό μοτίβο.

 

 

Το marble nails είναι από τις πιο hot τάσεις αυτή την σεζόν και μοιάζει με την τεχνική stucco venetsiano που κοσμεί καλαίσθητους τοίχους και έργα τέχνης...

 

6ccca5ab8fd7196a5c5e378f32c1bca9

 

Εσείς βέβαια, αν επιλέξετε για το επόμενο nail style σας την marble τεχνική, έχετε την δυνατότητα να αναμείξετε ποικίλα χρώματα, ανάλογα με την προτίμησή σας για ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα, όπως χαρακτηριστικά κάνει ένας επαγγελματίας ζωγράφος πάνω σε ένα κομμάτι μάρμαρο.

 

 

 

Παρακολουθήστε το video της nail expert μας Κατερίνα Αντάρτη και φτιάξτε το δικό σας γλυπτό έργο τέχνης  στο μανικιούρ σας:

 

 

 

 

 

Συντάκτρια: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)