Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Τα 5 καλύτερα αρώματα που άφησαν εποχή...

Λένε ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας. Λοιπόν, το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς, όταν πρόκειται για γυναικεία αρώματα. Τα αρώματα όλα αυτά τα χρόνια κέρδισαν τις γυναίκες κυρίως λόγω της αυξημένης προσοχής που λαμβάνουν από το αντίθετο φύλο αλλά και επειδή προσδίδουν στις ίδιες αυτό το κάτι παραπάνω που αναζητούν. Σε μελέτες που πραγματοποιήθηκαν, σχεδόν το 80% όλων των γυναικών θα κάνει μια αγορά ενός καλού αρώματος, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Πολλές γυναίκες θα σας πουν ότι ο λόγος που αγοράζουν ένα συγκεκριμένο άρωμα είναι ότι τους κάνει να μυρίζουν υπέροχα και να αισθάνονται καλύτερα με τον εαυτό τους. Επίσης, ένα καλό άρωμα μπορεί να κάνει τη γυναίκα να αισθάνεται το απόλυτο θηλυκό και να της αυξήσει ακόμα και την αυτοπεποίθηση.

 

 

Σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα γυναικεία αρώματα (όλων των εποχών) με βάση  τις πωλήσεις τους.

 

 

Γυναικείο άρωμα Νο 10: Chanel No5

γυναικεία αρώματα,Chanel No 5

Το Chanel No5 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γυναικεία αρώματα. Εισήχθη στην αγορά το 1921 και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις. Λέγεται ότι το άρωμα αυτό ήταν  αγαπημένο άρωμα της Monroe. Το άρωμα αυτό περιέχει τέτοιες ιδιότητες που κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα όλων των εποχών. Είναι ένα από τα παλαιότερα αρώματα και έχει μια ισχυρή μυρωδιά που προσελκύει τους πάντες. Το Chanel No5 είναι ένα ακαταμάχητο άρωμα, που δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο άρωμα.

 

 

Γυναικείο άρωμα Νο 9: Angel – Thierry Mugler

γυναικεία αρώματα,Angel - Thierry Mugler

Το Angel perfume του Thierry Mugler έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ενενήντα. Αυτό το άρωμα είναι ένα μοναδικό μείγμα από εξειδικευμένα και μεθυστικά αρώματα και έχει κερδίσει ένα φανατικό κοινό. Πρόκειται για ένα πολύ δελεαστικό άρωμα με ένα γλυκό άγγιγμα που διαρκεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Γυναικείο άρωμα Νο 8: Pure Poison – Dior

γυναικεία αρώματα,Pure Poison - Dior

Τα αρώματα Dior καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα και μπορούμε να πούμε ότι είναι κυριολεκτικά εκπληκτικά. Το συγκεκριμένο άρωμα είναι ουσιαστικά ένα “άρωμα νυχτός”. Περιέχει το μείγμα τέτοιων συστατικών που ουσιαστικά προσελκύει τους πάντες πάνω του. Το Pure Poison είναι ένα ακαταμάχητο άρωμα, που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο άρωμα. Επίσης είναι αρκετά ισχυρό και δελεαστικό.

 

 

Γυναικείο άρωμα Νο 3: Gucci By Gucci

γυναικεία αρώματα,Gucci By Gucci

Η επωνυμία Gucci είναι ένα πολύ δημοφιλές εμπορικό σήμα στον κόσμο. Αν και Gucci εισήγαγε μια σειρά από αρώματα τα τελευταία χρόνια, το συγκεκριμένο άρωμα θα λέγαμε ότι ξεχωρίζει. Αυτό το άρωμα έχει μια καθαρή και υπέροχη μυρωδιά και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Το άρωμα αυτό εκπέμπει μια μοναδική μυρωδιά, ενώ πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι τόνωσαν ακόμα και την αυτοπεποίθησή τους. Το άρωμα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα αρώματα όλων των εποχών.

 

 

Γυναικείο άρωμα Νο 6: Dolce & Gabbana Light Blue

γυναικεία αρώματα,Dolce & Gabbana Light Blue

Το Dolce & Gabbana Light Blue άρωμα είναι ένα άρωμα που συνήθως αρέσει για περιστασιακή χρήση. Έχει μια ελαφριά μυρωδιά και πολλές γυναίκες θεωρούν ότι είναι βολικό για να φορεθεί ανά πάσα στιγμή και σε κάθε ευκαιρία. Το άρωμα αυτό συνδυάζει εξαιρετικές μυρωδιές από φυσικά αρώματα και είναι πολύ δύσκολο να μην αρέσει.

 

 

 

Συντάκτρια: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)