Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Καθαρισμός προσώπου με διαμάντι; Και όμως!

 

Τι θα λέγατε να λάμψει το πρόσωπό σας σαν διαμάντι; Και όμως μπορεί να γίνει αν επιλέξετε τον παρακάτω καθαρισμό προσώπου... Ο πιο σύγχρονος καθαρισμός που ξεμπλοκάρει τους πόρους, αφήνει την επιδερμίδα να "αναπνέει", χαρίζει ζωντανό τόνο, προσφέρει φωτεινότητα και λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες, είναι το μηχανικό “facial” με διαμάντι. Πώς γίνεται; Αντί για μικροκρυστάλλους, που εκτοξεύονται ανεξέλεγκτα σε περιοχές όπως τα ρουθούνια και το στόμα, χρησιμοποιείται μια κεφαλή διαμαντιού η οποία “ξύνει” την επιφάνεια της επιδερμίδας, ήπια ή πιο δυνατά, ανάλογα με το δέρμα.

 

 

 

Το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 80 ευρώ, απευθύνεται σε κάθε ηλικία, και ιδανικά τον κάνουμε μία με δυο φορές τον χρόνο (ανάλογα τον τύπο του δέρματος).

 

 

 

Το αποτέλεσμα 

-Απομακρύνονται τα επιφανειακά, νεκρά κύτταρα που δεν φεύγουν με τον απλό καθαρισμό στο σπίτι.
-Αποκτάμε άμεσα λάμψη και ανανέωση στο δέρμα
-Διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και μειώνονται ελαφρώς οι λεπτές ρυτίδες, οι επιφανειακές ουλές ακμής και οι δυσχρωμίες
-Οι διεσταλμένοι πόροι γίνονται λιγότερο ορατοί, τα μαύρα στίγματα φεύγουν. Τip:

Η μικροδερμοαπόξεση δεν γίνεται μόνο στο πρόσωπο. Μπορούμε να την εφαρμόσουμε και στο ντεκολτέ αλλά και στην πλάτη, ωστόσο η μέθοδος αντενδείκνυται αν έχουμε ενεργή ακμή με κύστεις.

 

 

Fashion Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)