Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Αερογράφος: Μαυρίστε πριν βγείτε στην παραλία με ζαχαροκάλαμο...

 

Οι πρώτες μέρες στην παραλία μας κάνουν πάντοτε να νιώθουμε λίγο άβολα. Κυτταρίτιδα που "ξεφεύγει" από τα πλαϊνά του μαγιό σε συνδυασμό με ένα ολόλευκο χρώμα επιδερμίδας που κάνει τις ατέλειες να φαίνονται επί δέκα. Υπάρχουν πολλές λύσεις για να αποκτήσεις χρυσαφένιο χρώμα. Το spray tan είναι μια από αυτές...

 

 

Μαυρίστε τώρα και αποκτήστε το μπρούντζινο χρώμα που ονειρεύεστε σε 10 λεπτά!, χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του ήλιου(φωτογήρανση, καρκίνος δέρματος, κ.λ.π.) και χωρίς τη δυσάρεστη εμπειρία του solarium. Ακίνδυνα, φυσικά και σε ελάχιστο χρόνο. Είναι η τελευταία τάση της εποχής σε USA και Ευρώπη και αγαπημένη συνήθεια των stars, που δεν θέλουν να υποστούν τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

 

 

Η κλιμακούμενη ανησυχία των επιστημόνων και του κοινού σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες των υπεριωδών ακτίνων στο δέρμα και τον ανθρώπινο οργανισμό είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας και αποδοχής του μαυρίσματος με σπρέυ. Πρόκειται για μαύρισμα χωρίς ακτινοβολία, χωρίς παρενέργειες, με φυσικά συστατικά - η πρώτη ύλη του είναι το ζαχαροκάλαμο - δίνει φυσικό χρώμα και η συχνή χρήση του είναι εντελώς ακίνδυνη.

 

 

Η μεθοδος γνωστή ως μέθοδος με αερογράφο, βασίζεται σε μια χημικη ουσία από το ζαχαροκάλαμο, την οποία όσο πιο συμπυκνωμένη τη βάζουμε μέσα στο προϊόν τόσο περισσότερο μαυρίζουμε.Η ουσια αυτη ονομαζεται DHA...(ΤΟ DHA ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ FDA * ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.)

 

 

Οδηγίες για την εφαρμογή του μαυρίσματος:

- για ομοιόμορφο αποτέλεσμα απαιτείται απολέπιση σώματος με ένα προϊόν με κόκκους (peeling) ή με ένα σκληρό σφουγγάρι
- το δέρμα θα πρέπει να είναι καθαρό δηλαδή να μην έχει εφαρμοστεί κρέμα σώματος
- να έχει γίνει αποτρίχωση, με όποια μέθοδο αποτρίχωσης ακολουθείτε (ξυράφι, κερί, χαλάουα)
για τις επόμενες 8 ώρες μετά την εφαρμογή του αερογράφου, θα πρέπει να φοράτε άνετα ρούχα που δεν ''κολλάνε'' στο σώμα και κατά προτίμηση σκούρου χρώματος.

 

 

Πόσο θα κρατήσει το μαύρισμά σου... και άλλες λεπτομέρειες!

-Ο κάθε ψεκασμός κρατάει 10 ημέρες, μπορεί και παραπάνω, εάν μετά απο το ψεκασμό το δέρμα ενυδατώνεται πάρα πολύ καλά και οπωσδήποτε να μπαίνει μια κρέμα μετά από κάθε ντους.
-Μετά απο κάθε ψεκασμό δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να βγεις στον ήλιο.

 

 

Πρέπει όμως να φοράς το αντηλιακό σου κανονικά!

sos tips:

Τα προϊόντα self tanning προσφέρουν ένα επιφανειακό και τεχνητό μαύρισμα που δεν επεμβαίνει στη διαδικασία παραγωγής της μελανίνης, που αποτελεί τη φυσική ασπίδα της επιδερμίδας ενάντια στον ήλιο. Η έκθεσή σου στον ήλιο και η επιλογή του SPF στο αντιηλιακό που θα χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να συμβαδίζουν με το φυσικό σου φωτότυπο (το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας σου) και όχι με το χρώμα που σου έχει χαρίσει το self tanning. Το self tanning δεν παρέχει καμία προστασία απέναντι στον ήλιο. 
-Το χρώμα φεύγει ομοιόμορφα και δεν αφήνει λεκέδες...

 

 

Fashion Editor: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)