Η πιο ολοκληρωμένη μηχανή αναζήτησης επιχειρήσεων ομορφιάς της πόλης

Μόνιμο μακιγιάζ στο πρόσωπο - σώμα... Ποια είναι η καλύτερη τεχνική;

 

Έχετε γνώση σχετικά με το μόνιμο ή ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου και σώματος; Θα σας παρουσιάσουμε μια πρωτοποριακή μέθοδο που κάνει θραύση! Πρόκειται για την τεχνική microblading ή ή microstroking ή hand method.

 

 

Η ασφαλής Γερμανική μέθοδος, μόνιμου-ημιμόνιμου μακιγιαζ, προσφέρει φυσική ομορφιά, ανώδυνα με δερματολογικά ελεγμένες χρωστικές. Τα προιόντα και οι χρωστικές ειναι εγκεκριμένα απο το Γερμανικό υπουργείο υγείας και σύμφωνα με τις ευρωπαικές προδιαγραφές.Το ημι-μόνιμο μακιγιάζ γίνεται στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας, έχει φυσική όψη και είναι κατάλληλο για κάθε άτομο.

 

 

 

Πως εφαρμόζεται η μέθοδος 

Φρύδια

Τα φρύδια συχνά μεγαλώνουν άνισα ή αραιώνουν χάνοντας το σχήμα τους. Σχεδιάζονται με το ανάλογο χρώμα και σχήμα που σας ταιριάζει. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό γιατί η μέθοδος γίνεται με το σχεδιασμό τρίχα-τρίχα. Ιδανική μέθοδος και για αλωπεκία ή μετά από χημειοθεραπεία. Με τον επανασχεδιασμό του φρυδιού βελτιώνουμε την ευρύτερη περιοχή του βλεφάρου και επιτυγχάνουμε ένα “lifting εφέ”.

  

 Μάτια

Με τη μέθοδο λεπτοχρωστικής δημιουργέιται μια φίνα γραμμή στο ακροβλέφαρο που τονίζει την εκφραστικότητα του βλέμματος και κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται πυκνότερες.

  

Χείλη

Περίγραμμα και σκίαση (lip light) για να δείχνουν πιο εκφραστικά, γεμάτα και τέλεια σχεδιασμένα. Πάντα με φυσικό αποτέλεσμα, σκιάζοντας απαλά με την κατάλληλη τεχνική και τονίζοντας το επιθυμητό σχέδιο.

 

 Γιατι να επιλέξετε τη μέθοδο Permanent, Semi-Permanent Make up

1) Τα χρώματα είναι ορυκτά, χωρίς τη πρόσμιξη τοξικών, καρκινογόνων ουσιών
2) Αν δεν επαναληφθεί (1-3 χρόνια), δεν διαρκεί
3) Λόγοι αισθητικής όπως: -αλλαγή χρώματος μαλλιών-αλλαγή στις αναλογίες του προσώπου (βλεφαροπλαστική, Botox, άλλες επεμβατικές παρεμβάσεις)
4) Φυσικό αποτέλεσμα με τη μέθοδο σχεδιασμού τρίχα-τρίχα ακολουθώντας πάντα τις αναλογίες του προσώπου.

Σώμα

Μοναδική, πρωτοποριακή, ασφαλής μέθοδος για το  Tatoo στο σώμα. Διαφοροποιείται απο την κλασσική, συνηθισμένη μέθοδο για τους εξής λόγους: 
Τα χρώματα είναι ορυκτά και όχι χημικά, τοξικά και ανεξήτιλα και διαρκούν για όσο διάστημα εσείς το επιθυμείται να υπάρχει.

Συντάκτρια: Δήμητρα Καραμπά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)